Der er noget særligt ved at samle familien omkring en krydret kylling masala, især når den er toppet med smeltet mozzarella, der smelter lige på toppen og giver en skøn cremet kontrast til de varme krydderier. Jeg har fundet ud af, at denne ret er perfekt til de dage, hvor man gerne vil forkæle sig selv lidt uden at bruge hele aftenen i køkkenet.
- Når vi laver denne masala, kan børnene godt lide at hjælpe med at rive mozzarellaen og drysse den over – det gør dem ekstra engagerede i aftensmaden og de synes, det er sjovt at se osten smelte lige foran dem.
- Jeg plejer at stege blomkålsrisene let på panden med lidt karrypulver og en smule friskrevet ingefær, så de får endnu mere smag, inden de serveres som et blødt, men aromatisk tilbehør.
- Sidste gang vi lavede retten, glemte jeg næsten at toppe med mozzarella, og børnene begyndte at spørge, hvor “ostelaget” var – det blev hurtigt til en hyggelig joke om, at retten var “osteløs”, men de blev enige om, at det altså skulle prøves næste gang.
- Mit bedste tip er at lade masalaen simre stille og roligt i mindst 25 minutter, så krydderierne rigtig får lov til at folde sig ud og give den varme, fyldige smag, som gør retten så uimodståelig.
Jeg håber, at din kylling masala med mozzarella og blomkålsris bliver et fast hit ved middagsbordet – god fornøjelse med madlavningen!
Kommentarer
Del dine erfaringer og tips med andre madentusiaster
Login for at kommentere
Del dine erfaringer og få svar fra andre
Ingen kommentarer endnu. Vær den første til at dele dine erfaringer!